Om oss

Når en dyrlege med hundedilla treffer en "crazy" kattedame - da sier det seg selv at det blir mye dyreglede...

For øyeblikket har vi 3 "produkttestere", 2 huskatter, en langhåret og en korthåret, samt en morsom italiensk mynde som holder oss alle i sjakk. Og flere kommer nok med tiden... Dyrene fortjener det beste, derfor jobber vi som nærmest sporhunder for å finne de beste, unike produktene til hund og katt fra hele verden – produkter som er utviklet på dyrenes premisser.

Hos oss vil du finne produkter produkter av høy kvalitet med godt design. Produkter som du vanligvis ikke finner i vanlige dyrebutikker.

Er det noe du savner eller ikke finner i nettbutikken vår, blir vi veldig glade for tips og innspill.

Mange av produktene vi tilbyr produseres i små volum og er ikke alltid på lager. For noen av disse produktene må du derfor beregne noe lenger leveringstid. Du vil alltid få beskjed om eventuelle forsinkelser.

De tobeinte som står bak Dyrekompaniet er:

Dyrlege Stig har tidligere hatt 3 dyreklinikker og driver nå Helsestasjon for dyr. Dette er et lavterskel tilbud til dyreeiere med utvalgte tjenester til hyggelige priser. Stig har jobbet som dyrlege i over 25 år, og har bred erfaring fra hund, katt, fisk og eksotiske dyr. Om kort tid lanseres også videokonsultasjon, slik at du slipper å forlate huset for å treffe dyrlegen.

Tone har over 25 års erfaring fra oppbygging og drift av nettbutikker fra flere bransjer, og er den som er ansvarlig for alt innhold og produkter i nettbutikken.  Og hun er spesielt opptatt av å finne gode kvalitetsprodukter til hund og katt som passer inn i moderne hjem.

Velkommen til oss!